Taler, leker og lignende

I ethvert bryllup er det taler, leker og andre aktiviteter som gjester ønsker å ta del i, og vi regner med enkelte av dere har lyst til å si noen ord eller holde en aktivitet. Derfor har vi spurt Maria om å være toastmaster og tids-skjema-holder. Om du ønsker å bidra med en tale eller en aktivitet, send henne en epost til Maria@goodomens.no med ideen din så setter hun av tid til deg/dere.

De eneste retningslinjene vi har på taler og slikt er enkelt:
Vi ønsker ingen sanger, rapper, plystrere eller andre fremførelser som hovedsaklig er til kun for å gjøre noe utenfor boksen. En tale er mer enn godt nok, og vi blir akkurat like flaue når dere sier fine ting om oss.

Når det er ute av veien tenker vi at fem minutter er fint for taler, maks ti for foreldre, forlovere og nær familie, da vi ikke ønsker at noen sovner i matfatet før talene er over. De blir holdt under middagen for enkelhets skyld og om du har musikk, film eller bilder kan dette fint fremvises på anlegg og/eller projektor. Ta kontakt med toastmaster om du har noen spesielle ønsker eller spørsmål.